Fotografie corporate - corporatii Timisoara -Servicii Foto Business - Fotograf , Afaceri, Servicii Foto - Video,VivoProduction

Fotografie Corporate / Business

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Fotografia corporate / business este folosită pentru a promova identitatea, produsele și serviciile unei companii. Poate de asemenea să fie folosită pentru a documenta un eveniment social și pentru a crea conținut vizual pentru campaniile de marketing sau newsletter. Fotograful care face fotografie corporate are tot timpul în minte interesul și imaginea companiei.

Fotografia corporate / business își găsește aplicație în următoarele tipuri de situații:

  • Conferințe și evenimente de firmă. Marile companii organizează tot timpul evenimente, conferințe sau team-building-uri. Astfel de evenimente sunt documentate de marile companii, iar fotografiile rezultate sunt folosite în revistele interne, newsletter sau website.
  • Târguri și congrese. Sunt evenimente unde mai multe companii din aceeași industrie se întâlnesc pentru a disemina informații, experiență și produsele create. La fel ca în cazul conferințelor, fotografia poate fi folosită pentru a documenta evenimentele.
  • E-learning și e-traiding. Mai toate companiile au diferite forme de training pentru angajați. Fotografiile pot fi folosite pentru a face materialele de training mai explicite și mai atractive.
  • Materiale de marketing. Acestea pot include totul de la fotografii cu clienți care folosesc produsele sau serviciile companiei respective, la fotografii cu spațiile de muncă din cadru companiei sau imagini care să transmită ceva despre cultura companiei respective.
  • Portrete corporate. Multe companii realizează fotografii cu angajații, realizate în același stil. Sunt folosite pentru website-uri, social media sau diverse publicații. Sunt folositoare pentru ca asociază unei funcții sau nume, o figură umana, astfel încât clienții sau partenerii sa facă mai ușor o legătură.
  • Sediul companiei. Atât fotografiile realizate la exterior, dar și cele realizate la interior, sunt importante pentru a prezenta mediul de muncă, birourile sau liniile de producție.

Prin urmare, se poate trage concluzia ca fotografia corporate sau business nu reprezintă un stil sau un gen anume de fotografie. Cuprinde mai multe genuri fotografice precum fotografia de portret, arhitectură sau imobiliare, documentară etc. Scopul general rămâne însă același: de a susține imaginea și interesele clienților pentru care fotografiile sunt realizate.

Servicii foto business corporate

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare eveniment corporate merită să fie ilustrat în fotografii  profesionale.

IMPACT

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginea companiei tale îți va crește notorietatea de brand și va crea un impact mult mai pozitiv.

CONVERSIE

Statisticile spun că 75% dintre consumatori sunt determinați să cumpere un produs sau un serviciu datorită fotografiilor cu acesta, implicit și rata de conversie v-a crește!

NOTORIETATE

Câștigă teren față de concurență. Un conținut vizual îți va crește numărul de vizitatori cu până la 94%. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți potențiali cumpărători.

ÎNCREDERE

Vei prezenta încredere și vei avea un impact deosebit asupra publicului tău țintă. Noi avem grijă ca fiecare eveniment să fie surprins în cel mai profesionist mod.

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit. Fotografiile noastre corporate sau business le vor prezenta atât angajaților companiei tale cât și clienților imagini de calitate, și originale. Afacerea ta merită să treacă la următorul nivel, dar mai ales să capete valoarea necesară de brand într-un mod unic și convingător. Campaniile tale de marketing vor devenii mult mai convingătoare și evenimentul tău corporate unul bine documentat în imagini.

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca fotografiile noastre iți vor creste rata de conversie și vei câștiga:

TIMP

Lăsând problema fotografiilor corporate în mâinile noastre, tu ai timp să te ocupi de afacerea ta și de ați promova evenimentul . Vei putea face următorii pași pentru în creșterea notorietății

BANI

Economisești bani prin externalizarea acestor servicii și nu vei fi nevoit să investești în echipamente foto profesionale. Noi îți realizăm fotografii care să-ți crească rata de conversie.

EXPERIENȚĂ

Cunoștințele noastre și tot ce îți vom spune noi despre secretul fotografiilor Business / Corporate te vor ajuta să câștigi experiență în modul în care îți vei prezenta afacerea.

Ai nevoie de fotografii pentru un eveniment business sau o conferință?

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top