Fotografie corporate

Servicii foto business corporate Timisoara. Vivo Production - Servicii foto complete pentru evenimente business si corporate.

Servicii foto business corporate Timisoara. Vivo Production – Servicii foto complete pentru evenimente business si corporate.

Fotografia corporate / business este folosită pentru a promova identitatea, produsele și serviciile unei companii. Poate de asemenea să fie folosită pentru a documenta un eveniment social și pentru a crea conținut vizual pentru campaniile de marketing sau newsletter. Fotograful care face fotografie corporate are tot timpul în minte interesul și imaginea companiei.

Fotografia corporate / business își găsește aplicație în următoarele tipuri de situații:

  • Conferințe și evenimente de firmă. Marile companii organizează tot timpul evenimente, conferințe sau team-building-uri. Astfel de evenimente sunt documentate de marile companii, iar fotografiile rezultate sunt folosite în revistele interne, newsletter sau website.
  • Târguri și congrese. Sunt evenimente unde mai multe companii din aceeași industrie se întâlnesc pentru a disemina informații, experiență și produsele create. La fel ca în cazul conferințelor, fotografia poate fi folosită pentru a documenta evenimentele.
  • E-learning și e-traiding. Mai toate companiile au diferite forme de training pentru angajați. Fotografiile pot fi folosite pentru a face materialele de training mai explicite și mai atractive.
  • Materiale de marketing. Acestea pot include totul de la fotografii cu clienți care folosesc produsele sau serviciile companiei respective, la fotografii cu spațiile de muncă din cadru companiei sau imagini care să transmită ceva despre cultura companiei respective.
  • Portrete corporate. Multe companii realizează fotografii cu angajații, realizate în același stil. Sunt folosite pentru website-uri, social media sau diverse publicații. Sunt folositoare pentru ca asociază unei funcții sau nume, o figură umana, astfel încât clienții sau partenerii sa facă mai ușor o legătură.
  • Sediul companiei. Atât fotografiile realizate la exterior, dar și cele realizate la interior, sunt importante pentru a prezenta mediul de muncă, birourile sau liniile de producție.

Prin urmare, se poate trage concluzia ca fotografia corporate sau business nu reprezintă un stil sau un gen anume de fotografie. Cuprinde mai multe genuri fotografice precum fotografia de portret, arhitectură sau imobiliare, documentară etc. Scopul general rămâne însă același: de a susține imaginea și interesele clienților pentru care fotografiile sunt realizate.

Servicii foto business corporate

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare eveniment corporate merită să fie ilustrat în fotografii  profesionale.

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginea companiei tale îți va crește notorietatea de band și va crea un impact mult mai pozitiv.

Statisticile spun că 75% dintre consumatori sunt determinați să cumpere un produs sau un serviciu datorită fotografiilor cu acesta, implicit și rata de conversie v-a crește!

Câștigă teren față de concurență. Un conținut vizual îți va crește numărul de vizitatori cu până la 94%. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți potențiali cumpărători.

22% dintre retururi se datorează diferențelor dintre fotografii și realitate. Ai nevoie de imagini corecte care să prezinte produsul pe care-l comercializezi cât mai real.

Servicii foto business corporate

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit. Fotografiile noastre corporate sau business le vor prezenta atât angajaților companiei tale cât și clienților imagini de calitate, și originale. Afacerea ta merită să treacă la următorul nivel, dar mai ales să capete valoarea necesară de brand într-un mod unic și convingător. Campaniile tale de marketing vor devenii mult mai convingătoare și evenimentul tău corporate unul bine documentat în imagini.

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca fotografiile noastre iți vor creste rata de conversie și vei câștiga:

Servicii foto business corporate Timisoara

Cum funcționează colaborarea cu noi?

Știm cât de importantă este fiecare colaborare alături de clienții noștri.
Îți prezentăm pașii
pentru crearea unei experiențe pozitive și realizarea unor fotografii corporate de excepție.

Fotografie comerciala produs - pret pentru fotografii de produse, fotograf de produs, servicii foto business

Solicită oferta!

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să discutăm despre afaceri la un alt nivel.

Scroll to Top