Avantajele oferite de fotografia și producțiile video comerciale

fotografia și producțiile video comerciale - Servcii fotografie comerciala Timisoara, Prodcutii Video Comerciale Timisoara , Studio Vivo Production

Conținutul articolului

Fotografia și producțiile video comerciale

Fotografia și producțiile video comerciale au devenit indispensabile oricărui business de succes. Vivo Production ajută companiile să devină vizibile prin servicii foto video de calitate oferind clienților imagini de calitate. Mai jos vă prezentăm care sunt avantajele și de ce merită să investim în fotografii comerciale și producții video.

În prezent companiile cheltuiesc tot mai mulți bani pentru promovarea produselor sau serviciilor lor. De la afișe publicitare, la broșuri sau social media, fotografia comercială este prezentă peste tot. Producțiile video pe de altă parte devin tot mai populare și mai urmărite pe rețelele de socializare. Iar companiile știu cât de important este să investească în servicii foto și video de calitate pentru a creste conștientizarea clienților și partenerilor cu privire la imaginea companiei.

Principalele avantaje oferite de fotografia și producțiile video comerciale sunt:

  • Îmbunătățesc imaginea companiei. Au rolul de a prezenta produsele și serviciile companiei într-o manieră profesionistă. Clienții pot să perceapă respectiva companie și produsele sau serviciile oferite de aceasta mai clar. O imagine negativă ar putea avea efecte devastatoare pentru companie.
  • Cresc importanța percepută a respectivei companii. De exemplu, dacă o companie organizează un eveniment important, este important să angajeze un fotograf profesionist sau o echipă de producție video cu experiență. Rolul acestora va fi acela de a crea imagini care să amplifice importanța acelui eveniment pentru clienți și parteneri.
  • Cresc conștientizarea cu privire la identitatea companiei. Fotografii sau cameramanii profesioniști știu să creeze imagini prin care imaginea companiei, logo-ul acesteia sau identitatea de marcă a companiei să fie puse în valoare. Acesta are drept rezultat crearea pe piața a unei imagini bine definite a companiei respective.
  • Cresc vânzările și valoarea ce se returnează companiei ca urmare investiților făcute. Cercetările de piață au arătat că clienții accesează mai degrabă imagini bine realizate a unui produs, decât cele făcute de amatori. Dacă lângă respectiva imagine cu un produs se află și o descriere a acestuia, șansele de vânzare cresc foarte mult.
  • Fac compania mai ușor de găsit în mediu online. Tot mai mult oamenii accesează imagini sau clipuri video prezentând ceva, decât un text. Din acest motiv, o imagine bine realizată poate fi o modalitate bună de atragere a unei audiențe pe pagina de socializare a companiei sau pe website-ul acesteia.

Concluzii

În concluzie se poate spune că dacă o companie are pe website fotografii sau materiale video prost realizate, face mai mult rău decât bine. Se știe că o fotografie valorează o mie de cuvinte. Iar o producție video și mai mult. Prin urmare investiția făcută în contractarea unei echipe profesioniste de fotografi și cameramani este pe deplin meritată.

Distribuie acest aricol dacă ți-a plăcut

Citește si alte articole
Scroll to Top