Fotografie Fashion - Fotograf - Fashion -Timisoara - Fotograf -de moda

Fotografie fashion / de modă

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Fotografia fashion / de modă este acel gen de fotografie care are drept scop să prezinte haine sau accesorii, de obicei cu intenția de a documenta sau a vinde. Aceste fotografii sunt folosite în reviste de modă, website-uri, social media, reclame etc. Fotografia de modă a existat de la începuturile artei fotografice, însă s-a schimbat permanent de-a lungul timpului.  Înțelegerea tendințelor în modă este importantă pentru realizarea unor fotografii de modă reușite. Fotograful de modă nu are sarcina doar de a realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic, dar și de a verifica felul cum arata hainele, machiajul sau coafura modelului.

Fotografia fashion / de modă cuprinde mai multe stiluri:

  • Fotografia de modă editorială. Este genul de fotografie care apare în reviste, cărți, postere etc. Caracteristica unui astfel de editorial este ca are o temă principală. Modelul trebuie să intre într-un anumit rol, iar apoi este fotografiat pe parcursul unei zile întregi în diferite locații, purtând garderobe diferite. Ideea din spatele acestei sesiuni fotografice este de crea imagini care să transmită un mesaj puternic cu privire la produs.
  • High fashion. Este un stil de fotografie folosit de marile companii de modă. De obicei modelul este foarte cunoscut, chiar un actor celebru. Hainele prezentate sunt, de obicei, stilizate la maxim și nu sunt genul de îmbrăcăminte purtată în mod obișnuit. Posturile modelului pot fi uneori exagerate, pentru a accentua calitatea artistică a fotografiei. Toate elementele din fotografie, de la haine, la accesorii, machiaj, coafură sau decoruri sunt impecabile și lucrează împreună pentru a transmite o imagine perfectă.
  • Fotografia de catalog. Sunt fotografiile folosite de companii pentru a face reclamă produselor. Modelul pozează având în spate un fundal simplu, de obicei alb sau gri, ce are rolul de a scoate în evidență hainele sau accesoriile prezentate. De obicei, ședința foto are loc în studio.
  • Fotografia de modă de stradă. Fotografiile sunt făcute pe stradă și reprezintă oameni obișnuiți. Scopul este de a prezenta cum aceștia percep stilul, moda și pentru a spune ceva despre hainele purtate zi de zi.

Servicii Fotografie Fashion Moda - Servicii Foto Timișoara. Studio Foto-Video

Servicii fotografie fashion moda Timisoara – Vivo Production Studio foto

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare articol vestimentar prezentat în cadrul unei fotografii creative și unice îți va crește rata de conversie și va îmbunătății imaginea brandului tău.

CONVERSIE

Statisticile spun că 75% dintre consumatori sunt determinați să cumpere un produs datorită fotografiilor cu acesta, implicit și rata de conversie v-a crește!

IMPACT

Câștigă teren față de concurență. Un conținut vizual îți va crește numărul de vizitatori cu până la 94%. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți potențiali cumpărători.

NOTORIETATE

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginea produselor tale îți va crește notorietatea de band și va crea un impact mult mai pozitiv.

ÎNCREDERE

22% dintre retururi se datorează diferențelor dintre fotografii și realitate. Ai nevoie de imagini corecte care să prezinte articolul pe care-l comercializezi cât mai real.

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit în lumea modei. Fotografiile noastre de modă și fashion le vor prezenta clienților imagini de calitate, și originale care vor evidenția punctele forte ale brandului tău dar mai ales ale articolului tău vestimentar pe care-l creezi sau comercializezi. Afacerea ta merită să treacă la următorul nivel, dar mai ales să capete valoarea necesară de brand într-un mod unic și convingător.  

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca fotografiile noastre iți vor creste rata de conversie și vei câștiga:

TIMP

Lăsând problema fotografiilor fashion / de modă în seama unui profesionist, tu ai timp să te ocupi de afacerea ta și strategiile de vânzări. Vei putea face următorii pași pentru în creșterea vânzărilor.

BANI

Economisești bani prin externalizarea acestor servicii și nu vei fi nevoit să investești în echipamente foto profesionale. Noi îți realizăm fotografii care să-ți crească rata de conversie.

EXPERIENȚĂ

Cunoștințele noastre și tot ce îți vom spune noi despre secretul fotografiilor de modă, te vor ajuta să câștigi experiență în modul în care vei prezenta și vinde produsele.

Ai nevoie de fotografii FASHION?

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top