Fotografie concert Fotograf - de -evenimente - Timisoara Foto-Video Vivo - Production

Fotografie concerte / evenimente

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Fotografia de concert sau de spectacol are drept scop capturarea în imagini a momentelor care au lor în timpul acestor evenimente. Presupune fotografierea artiștilor, dar și a altor scene, precum publicul prezent la eveniment. Clientul final pentru acest gen de fotografie poate fi o publicație media, un site web de specialitate, organizatorii concertului sau artistul sau artiștii de pe scenă.

În realizarea fotografiei de concert sau de spectacol există mai multe provocări:

  • Lumina din timpul concertului. De cele mai multe ori un concert sau spectacol este iluminat folosind lumini artificiale. Aceste lumini au colori și intensități diferite. În plus o parte din lumini sunt mobile sau variază ca și intensitate. Aceasta creează o întreagă gamă de provocări pentru fotograf, de la obținerea unei expuneri corecte, la optimizarea balansului de alb. Camerele moderne și experiența fotografului reprezintă cel mai eficient mod de a depăși această provocare.
  • Dificultatea de a te deplasa în timpul spectacolului. Pentru a obține fotografii reușite, este necesar ca fotograful să se deplaseze pentru a descoperi puncte de stație diverse. În funcție de natura concertului acest lucru poate fi dificil, fie datorită faptului că prin deplasarea sa deranjează publicul (de exemplu în sălile de filarmonică), fie pentru ca publicul se află foarte aproape de scenă și nu există culoar de mișcare. Există ți momente când fotograful dorește să se urce pe scenă; acest lucru este permis doar cu aprobare de la organizatorii evenimentului.
  • Sunetul aparatului de fotografiat. O problemă ce apare doar la spectacolele unde volumul muzicii nu este prea ridicat. Aparatele moderne însă au mod de fotografiere silențios ce rezolvă această problemă.

Ca și regulă generală la unele concerte se aplică regula celor trei melodii. Adică fotograful are voie sa fotografieze doar pe parcursul primelor trei melodii din cadrul acelui concert. În felul acesta, prezența fotografilor din fața scenei nu deranjează nici audiența, nici artiști pe perioada întregului spectacol.

Fotografie concert evenimente spectacole – Timișoara – Evenimente culturale, spectacole, evenimente publice, organizare evenimente. 

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare eveniment cultural, spectacol sau concert prezentat în cadrul unei fotografii  îți va crește popularitatea, aducând un număr mai mare de vizitatori și creând un impact vizual mult mai pozitiv.

CONVERSIE

Câștigi popularitate cu ajutorului unui conținut vizual adecvat. Numărul de vizitatori va crește cu până la 94% datorită fotografiilor publicate website sau în rețelele de socializare.

IMPACT

Un articol scris despre un eveniment care prezintă totodată și imagini / fotografii din cadrul acestuia îți poate crește notorietatea cu până la 80%

NOTORIETATE

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginile unui eveniment cultural sau spectacol vor crea un impact 100% pozitiv despre acesta.

ÎNCREDERE

Stârnești mult mai mult interes față de un eveniment dacă titlul, descrierea și conținutul vizual coroborează împreună pentru promovarea sau documentarea acestuia.

Fotografie concert evenimente spectacole

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit în mediul online. Fotografiile noastre de eveniment vor prezenta publicului imagini originale care vor ilustra evenimentul organizat. Fie că e vorba de un spectacol, concert sau pur și simplu un eveniment cultural,  serviciile noastre de fotografie și întreaga echipă te pot ajuta să obții imaginile de care ai nevoie.

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca fotografiile noastre te vor ajuta să promovezi evenimentul sau pur și simplu să-l documentezi.

TIMP

Lăsând problema fotografiilor de concert în seama unui profesionist, tu ai timp să te ocupi de promovarea concertului și vei in final un eveniment reușit si bine documentat.

BANI

Economisești bani prin externalizarea acestor servicii și nu vei fi nevoit să investești în echipamente foto profesionale. Noi realizăm fotografiile care să fie de impact.

EXPERIENȚĂ

Cunoștințele noastre și tot ce îți vom spune noi despre secretul fotografiilor de concert, te vor ajuta să câștigi experiență în modul în care vei prezenta evenimentul.

Ai nevoie de fotografii pentru un concert sau eveniment?

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top