Fotografii spectacole concerte evenimente culturale

Fotografii spectacole concerte evenimente culturale  sunt acele fotografii ale activităților legate de concerte, muzică și teatru. Echipa Vivo Production ofera servicii pentru fotografierea spectacolelor, evenimentelor publice, concertelor sau a pieselor de teatru.

Acest gen de serviciu înglobează fotografii ale unei trupe sau muzician, precum și fotografierea unui concert. La fel ca tehnologia fotografiei în sine, practica fotografiei a evoluat și a crescut de la inventarea formei de artă fotografică în 1826 de Joseph Nicéphore Niépce. Fotografiile de concert si evenimente culturale au început să devină populară odată cu apariția Rock & Roll. În special în perioada înaltă a popularității unor trupe precum The Beatles sau Rolling Stones. În anii 1950 și 1960, dorința de amintiri a fost crescută cu fiecare muzician nou sau grup de muzică. În acea perioadă, unii dintre cei mai respectați fotografi muzicali au fost Gered Mankowitz (Rolling Stones), Robert Altman (Rolling Stone Magazine) și Ethan Russell (Jim Morrison), printre alții.

Fotografii spectacole concerte evenimente culturale

Pozele sau fotografiile de spectacol artistic sau cultural au evoluat odată cu tehnologia. În timpul filmului, fotografii au favorizat filmele negative de culoare și camerele de format mediu. Astăzi, multe alte concerte sunt fotografiate cu camere digitale SLR. Deoarece comoditatea digitală asigură detectarea rapidă a greșelilor de iluminat și permite revizuirea abordărilor creative imediat. În ciuda diminuării utilizării filmului, fotografiile de spectacol artistic mai sunt realizate de unii fotografi de concert pe acest mediu, deoarece preferă estetica filmului, iar alții sunt de părere că filmul negativ captează mai multe informații decât tehnologia digitală și are o marjă mai mică pentru eroarea de expunere.

Sunt supuse uneori regulii cu trei melodii, care permite doar unor fotografi de concert să realizeze fotografii pentru primele trei melodii. Această regulă a început în anii 80 cu trupe din New York, în special Springsteen. 

Scroll to Top