Servicii fotografie imobiliara Timisoara -Fotograf imobiliare Vivo Production

Fotografie imobiliară / Arhitectură

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Fotografia imobiliară și de arhitectură are drept scop realizarea de imagini a structurilor construite astfel încât fotografiile realizate sa fie atât corecte tehnic, cât și plăcute din punct de vedere estetic. În mod comercial acest gen de fotografie este folosit de agențiile imobiliare și dezvoltatorii imobiliari pentru a închiria sau vinde un imobil. Mai este folosit și de companiile de arhitectură sau design interior pentru a promova rezultatul activității lor.

Fotografia de arhitectură și imobiliare făcută la exteriorul clădirilor este realizată fie folosind lumina naturală din timpul zilei, fie folosind luminile artificiale stradale sau de decor, în timpul nopții. De cele mai multe ori, fotografiile prezintă și locația în care se află clădirea, fotograful incluzând în cadru elemente precum copaci, flori, elemente arhitecturale sau peisajul natural, daca are importanță. Imaginile aeriene, realizate din dronă, sunt adesea folosite pentru a prezenta clădirea dintr-o perspectivă diferită, pentru a arăta limitele proprietății sau pentru a prezenta clădirea într-un context geografic mai larg.

Fotografia de arhitectură și imobiliare făcută la interior, poate fi făcută cu lumina naturală ce intră prin ferestre, dar de multe ori sunt folosite lumini suplimentare – precum blițurile – pentru a îmbunătăți calitatea luminii. Luminile artificiale din încăperi pot fi folosite fie ca sursă principală de lumină, fie ca lumini de efect.

Când vine vorba de provocările fotografiei de arhitectură și imobiliare, acestea sunt:

  • Intervalul dinamic foarte mare din cadru la fotografiile realizate în interior. Adică diferența mare între intensitatea luminii care intră pe ferestre și cea care există în părțile mai întunecate ale camere. Poate fi rezolvată fie prin realizarea de expuneri multiple și combinarea imaginilor în programele de editare, fie prin folosirea de blițuri.
  • Spațiile înguste. Problemă care apare de obicei la fotografiile făcute la interior. O primă soluție ar fi poziționarea camerei de fotografiat la intrarea în încăperea fotografiată sau chiar în încăperea alăturată. De asemenea mai pot fi folosite obiective cu unghi foarte larg de cuprindere și corectarea eventualelor deformări ale imaginii în programele de editare.

Servicii fotografie imobiliara arhitectura Timisoara

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare proprietate imobiliară prezentată în cadrul unei fotografii creative și unice îți va crește rata de conversie, aducând un număr mai mare de vizitatori și creând un impact vizual mult mai pozitiv.

CONVERSIE

Câștigă teren față de concurență. Un conținut vizual îți va crește numărul de vizitatori cu până la 94%. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți potențiali cumpărători.

IMPACT

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginea produselor tale îți va crește notorietatea de band și va crea un impact mult mai pozitiv.

NOTORIETATE

Statisticile spun că peste 65% dintre anunțurile imobiliare cu fotografii sunt au mai mare succes la rata de deschidere față de cele care nu prezintă imagini.

ÎNCREDERE

Având posibilitatea prezentării unui imobil în mediul online, câștigi și economisești peste 50% din timpul tău prin prezentarea vizuală a acestuia și eliminând deplasările.

Vrei să vezi ce facem?

Servicii fotografie imobiliara arhitectura

Fie că vrei să vinzi sau să închiriezi, te ajutăm să fi diferit în mediul online. Fotografiile noastre imbiliare le vor prezenta clienților imagini de calitate, și originale care vor evidenția punctele forte ale proprietății tale imobiliare. Afacerea ta merită să treacă la următorul nivel, dar mai ales să capete valoarea necesară de brand într-un mod unic și convingător.  

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru serviciile noastre de fotografie imobiliară iți vor crește popularitatea și vei deveni lider de piață în domeniul în care activezi.

TIMP

Lăsând problema fotografiilor imobiliare în seama unui fotograf profesionist, tu ai timp să te ocupi de vânzarea sau închirierea imobilului. Vei putea face următorii pași pentru în creșterea vânzărilor.

BANI

Economisești bani prin externalizarea acestor servicii și nu vei fi nevoit să investești în echipamente foto profesionale. Noi îți realizăm fotografii care să-ți crească rata de conversie.

EXPERIENȚĂ

Cunoștințele noastre și tot ce îți vom spune noi despre secretul fotografiilor imobiliare, te vor ajuta să câștigi experiență în modul în care vei prezenta și vinde imobilele.

Ai nevoie de fotografii imobiliare profesionale?

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top