Fotografie de produs

Fotografie comerciala produs - Servicii Foto Timișoara. Studio Foto-Video

Fotografie comerciala produs – Servicii Foto pentru firme, companii si magazine online. 

Fotografia comerciala de produs este o ramură a fotografiei comerciale  care are drept scop să reprezinte cât mai corect, dar în același timp și atractiv un produs. Fotografia de produs este oriunde mergem. O găsim în mediul offline, în cataloage, pliante, reclame în aer liber și panouri publicitare. Dar e la fel de prezentă în mediul online unde întâlnim la tot pasul reclame publicitare. De asemenea website-urile companiilor prezintă produsele comercializate de către acestea prin intermediul fotografiilor.

Fotografia de produs de calitate este realizată folosind aparatură profesională, de la camere, obiective, până la lumini sau recuzită. O fotografie de produs poate să prezinte produsul în mod simplu, pe fundal alb sau transparent. Dar poate prezenta un produs într-un mod mai complex, prin a crea o poveste despre produsul respectiv.

Provocările întâlnite în realizarea unei fotografii de produs sunt diverse și includ:

  • Pregătirea produsului. Uneori o mare parte din muncă este făcută înainte de realizarea fotografiei. Pe de-o parte uneori este nevoie ca însăși produsul să fie pregătit în așa fel încât să fie în cea mai bună condiție pentru a fi fotografiat. Pe de altă parte, uneori este nevoie să fie realizat un decor în cadrul căruia să fie prezentat produsul.
  • Reprezentarea produsului fără distorsiuni, dar în același timp atractiv. Fără îndoială că un potențial client ar trebui să își facă o reprezentare clară a cum anume este acel produs văzând fotografiile. Culorile trebuie să fie reale, iar forma și proporțiile produsului să fie păstrate. În același timp, scopul fotografie de produs este si acela de a face produsul mai atractiv.
  • Eliminarea reflexiilor nedorite. Mai ales când vorbim de produse sclipitoare sau ce au suprafețe reflectante, reflexiile pot reprezenta o problemă. Un fotograf experimentat știe să folosească luminile potrivite și să controleze aceste lumini astfel încât să obțină nivelul de reflexii dorite, care să creeze volum, dar nu acele reflexii nedorite care să fie deranjante.
  • Asigurarea unei iluminări potrivite. Aceasta iluminare diferă de la un produs la altul și de ideea din spatele fotografiei. În general însă, se caută să se folosească o lumina difuză, care să producă o iluminare plăcută a produsului.

Fotografie comerciala produs

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare produs prezentat în cadrul unei fotografii creative și unice îți fa crește rata de conversie, aducând un număr mai mare de vizitatori și creând un impact vizual mult mai pozitiv.

Statisticile spun că 75% dintre consumatori sunt determinați să cumpere un produs datorită fotografiilor cu acesta, implicit și rata de conversie v-a crește!

Câștigă teren față de concurență. Un conținut vizual îți va crește numărul de vizitatori cu până la 94%. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți potențiali cumpărători.

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginea produselor tale îți va crește notorietatea de band și va crea un impact mult mai pozitiv.

22% dintre retururi se datorează diferențelor dintre fotografii și realitate. Ai nevoie de imagini corecte care să prezinte produsul pe care-l comercializezi cât mai real.

Fotografie comerciala produs - servicii foto pentru firme si produse

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit în mediul online. Fotografiile noastre comerciale de produs le vor prezenta clienților imagini de calitate, și originale care vor evidenția punctele forte ale companiei tale și a produsului tău. Afacerea ta merită să treacă la următorul nivel, dar mai ales să capete valoarea necesară de brand într-un mod unic și convingător.  

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca fotografiile noastre iți vor creste rata de conversie și vei câștiga:

Fotografie comerciala produs Timisoara

Cum funcționează colaborarea cu noi?

Știm cât de importantă este fiecare colaborare alături de clienții noștri.
Îți prezentăm pașii
pentru crearea unei experiențe pozitive și realizarea unor fotografii de produs perfecte.

Fotografie comerciala produs - pret pentru fotografii de produse, fotograf de produs, servicii foto business

Solicită oferta!

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să discutăm despre afaceri la un alt nivel.