Fotografie comerciala produs

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Fotografia comerciala de produs este o ramură a fotografiei comerciale  care are drept scop să reprezinte cât mai corect, dar în același timp și atractiv un produs. Fotografia de produs este oriunde mergem. O găsim în mediul offline, în cataloage, pliante, reclame în aer liber și panouri publicitare. Dar e la fel de prezentă în mediul online unde întâlnim la tot pasul reclame publicitare. De asemenea website-urile companiilor prezintă produsele comercializate de către acestea prin intermediul fotografiilor.

Fotografia de produs de calitate este realizată folosind aparatură profesională, de la camere, obiective, până la lumini sau recuzită. O fotografie de produs poate să prezinte produsul în mod simplu, pe fundal alb sau transparent. Dar poate prezenta un produs într-un mod mai complex, prin a crea o poveste despre produsul respectiv.

Provocările întâlnite în realizarea unei fotografii de produs sunt diverse și includ:

  • Pregătirea produsului. Uneori o mare parte din muncă este făcută înainte de realizarea fotografiei. Pe de-o parte uneori este nevoie ca însăși produsul să fie pregătit în așa fel încât să fie în cea mai bună condiție pentru a fi fotografiat. Pe de altă parte, uneori este nevoie să fie realizat un decor în cadrul căruia să fie prezentat produsul.
  • Reprezentarea produsului fără distorsiuni, dar în același timp atractiv. Fără îndoială că un potențial client ar trebui să își facă o reprezentare clară a cum anume este acel produs văzând fotografiile. Culorile trebuie să fie reale, iar forma și proporțiile produsului să fie păstrate. În același timp, scopul fotografie de produs este si acela de a face produsul mai atractiv.
  • Eliminarea reflexiilor nedorite. Mai ales când vorbim de produse sclipitoare sau ce au suprafețe reflectante, reflexiile pot reprezenta o problemă. Un fotograf experimentat știe să folosească luminile potrivite și să controleze aceste lumini astfel încât să obțină nivelul de reflexii dorite, care să creeze volum, dar nu acele reflexii nedorite care să fie deranjante.
  • Asigurarea unei iluminări potrivite. Aceasta iluminare diferă de la un produs la altul și de ideea din spatele fotografiei. În general însă, se caută să se folosească o lumina difuză, care să producă o iluminare plăcută a produsului.

De ce ai nevoie de fotografii profesionale?

Fiecare produs prezentat în cadrul unei fotografii creative și unice îți fa crește rata de conversie, aducând un număr mai mare de vizitatori și creând un impact vizual mult mai pozitiv.

CONVERSIE

Statisticile spun că 75% dintre consumatori sunt determinați să cumpere un produs datorită fotografiilor cu acesta, implicit și rata de conversie v-a crește!

IMPACT

Câștigă teren față de concurență. Un conținut vizual îți va crește numărul de vizitatori cu până la 94%. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți potențiali cumpărători.

NOTORIETATE

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Imaginea produselor tale îți va crește notorietatea de brand și va crea un impact mult mai pozitiv.

ÎNCREDERE

22% dintre retururi se datorează diferențelor dintre fotografii și realitate. Ai nevoie de imagini corecte care să prezinte produsul pe care-l comercializezi cât mai real.

Vrei să vezi ce facem?

Fotografie comerciala produs - servicii foto pentru firme si produse

Te ajutăm să fi diferit în mediul online. Fotografiile noastre comerciale de produs le vor prezenta clienților imagini de calitate, și originale care vor evidenția punctele forte ale companiei tale și a produsului tău. Afacerea ta merită să treacă la următorul nivel, dar mai ales să capete valoarea necesară de brand într-un mod unic și convingător.  

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca fotografiile noastre iți vor creste rata de conversie și vei câștiga:

TIMP

Lăsând problema fotografiilor de produs în mâinile noastre, tu ai timp să te ocupi de afacerea ta și strategiile de vânzări. Vei putea face următorii pași pentru în creșterea vânzărilor.

BANI

Economisești bani prin externalizarea acestor servicii și nu vei fi nevoit să investești în echipamente foto profesionale. Noi îți realizăm fotografii care să-ți crească rata de conversie.

EXPERIENȚĂ

Cunoștințele noastre și tot ce îți vom spune noi despre secretul fotografiilor de produs te vor ajuta să câștigi experiență în modul în care vei prezenta și vinde produsele.

Ai nevoie de fotografii comerciale de produs?

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top