DESPRE VIVO PRODUCTION

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Servicii Foto Video Timisoara

Cine suntem?

Suntem o echipă de fotografi, cameramani  și editori cu experiență din Timișoara. Scopul nostru este să ajutăm companiile să îți atingă obiectivele de marketing, oferind o gama variată de servicii vizuale și livrând un conținut media de calitate.

Fotografii din echipa noastră sunt profesioniști specializați în fotografia de produs, culinară, fashion, imobiliare, corporate. Acordăm o importanță deosebită și producțiilor video, cameramanii fiind determinați să surprindă materialul video potrivit pentru nevoile clienților. Acordăm, de asemenea, o importanță majoră editării și post-producției, atât pentru fotografii, cât și pentru materialele video; în acest sens editorii noștri știu să pună în valoare prin tehnici avansate de editare imaginile surprinse de fotografi și cameramani.

Fie ca doriți realizarea unor fotografii numeroase pentru catalog sau site-urile de vânzare online, sau doriți realizarea unor fotografii creative și unice, ați ajuns în locul potrivit. Momentele importante care să pună în valoare evenimentul dumneavoastră corporate sau business vor fi surprinse în detaliu. Producția video de care aveți nevoie va deveni realitate. Dorim să avem cât mai mulți clienți fideli, motiv pentru care punem accentul pe calitatea serviciilor oferite.  Cea mai mare parte a serviciilor oferite este în Timișoara, însă ne deplasăm și în alte localități.

Servicii Foto Video Timisoara - Vivo Production Studio Foto

VALORILE NOASTRE:

Servicii Foto Video Timisaora

Competență

Stabilim modul de lucru și împărtășim din experiența noastră. Dorim să devenim din ce în ce mai buni în mediul afacerilor. În fiecare zi, prin fiecare parteneriat ne dezolăm pentru a devenii cei mai buni.

Eficiență

Ne străduim și lucrăm cu pasiune pentru clienții noștri. Împreună suntem responsabili și ne dorim să construim o imagine unica ce are ca scop diferențierea fata de concurență.

Responsabilitate

Creăm colaborări continue și de durată. Avem parteneri împreună cu care am creat o strânsă relație de afaceri reciproc avantajoasă, oferindu-le servicii punctuale la cele mai înalte standarde.

Servicii Foto Video Timisoara , echipa de fotografi si cameramani profesionisti pentru afacerea ta.

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Servicii Foto Video Timisoara

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de ceea ce fac. Pentru noi fotografia și videografia au început ca o pasiune. Acest lucru este important deoarece facem această activitate cu plăcere și ne implicăm personal în obținerea unor rezultate cât mai bune.

Avem experiență de peste 7 ani în realizarea de fotografie și materiale video. Astfel că, de-a lungul timpului, am avut contact cu diferite situații de fotografiere sau filmare, ceea ce ne face să fim pregătiți pentru îndeplinirea misiuni avute.

Credem ca fotografiile si materialele video reprezintă o investiție, motiv pentru care acordăm maximă importanță la produsul pe care îl realizăm, astfel încât acesta să îndeplinească cerințele clienților noștri și să aibă valoare timp îndelungat.

Știm că fiecare client este diferit, că cerințele variază de la o situație la alta, motiv pentru care ne adaptăm stilul de fotografiere, filmare și editare în funcție de necesități. Scopul nostru este să avem clienți mulțumiți de rezultatul muncii noastre.

Acordăm o importanță deosebită procesării corecte a materialelor foto si video. Suntem conștienți de importanța editării, motiv pentru care fiecare fotografie sau filmare sunt tratate individual, astfel încât să își atingă potențialul maxim.

Deținem aparatură fotografică, video și audio de ultimă generație. Știm că există contexte în care echipamentul potrivit contează, motiv pentru care investim în permanență în tehnica necesară pentru îndeplinirea sarcinii respective.

Servicii Foto Video Timisoara – Studio Foto-Video Timișoara.

Hai să ne cunoaștem și să discutăm!

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top