Filmări 360º grade

Filmări 360º grade servicii video Timisoara

Filmări 360º grade servicii video Timisoara . Producțiile noastre video dedicate afacerii tale! Video tur 360º grade interactiv.

Producțiile video și filmările 360º (grade) devin tot mai populare, pe măsură ce tehnologia avansează. O astfel de producție video este de obicei realizată cu o cameră video specială, ce are cel puțin două obiective, adică două camere. Imaginea capturată de cele două – sau mai multe camere – este transformată prin procesare software într-o producție video 360º.

Pentru urmăritori producțiile video 360º au un impact deosebit. Posibilitatea de a urmări o filmare în care să poți singur sa schimbi perspectiva a ceea ce urmărești a devenit populară prin  intermediul jocurilor video. De asemenea a fost și mai mult popularizată prin intermediul Google Street View. Acest gen de video încurajează participarea activă a urmăritorilor. Conform statisticilor, are de 3 ori mai multe vizionări repetate și de trei ori mai multe comentarii decât un video obișnuit. Experiența de a urmări un astfel de video este una captivantă, privitorul simte că ia parte la acțiune. Platformele cele mai populare pentru video live sunt Youtube 360º și Facebook 360º.

Pentru companii producțiile video 360º pot fi folosite pentru:

  • Tur video interactive. Fie că e vorba de un magazin sau de prezentarea unui complex rezidențial, un video 360º poate să prezinte potențialilor clienți sau parteneri o privire de ansamblu asupra evenimentului sau locației respective.
  • Filmarea unui eveniment. Cu aplicație diversă, de la conferințe, evenimente corporate, la concerte sau spectacole diverse, filmarea video 360º la astfel de evenimente permite urmăritorilor să fie participanți activi la eveniment.
  • Promovarea unei destinații turistice. Companiile de turism apelează tot mai mult la această metodă pentru a prezenta clienților locațiile ce urmează a fi vizitate, hotelurile sau restaurantele din respectiva zonă.
  • Realizarea de clipuri scurte. Pot fi create clipuri ce prezintă o poveste a unui produs realizat de o companie.
  • Vlog video 360º. Are același rol ca un vlog obișnuit, dar datorită acestei modalități diferite de prezentare impactul asupra audienței este mai mare.

Filmări 360º grade servicii video Timisoara

De ce ai nevoie de un video sau film 360º (grade) ?

O Producție video 360º este într-adevăr o provocare pentru clienții sau publicul cui te adresezi. Crește-ți impactul asupra lor cu ajutorul serviciilor noastre. Iată ce ai de câștigat:

Peste 75% dintre clienții tăi vor fi fascinați dacă vor interacționa cu un video 360º (grade) pe care-l poți prezenta pe propriul website sau canal de YouTube.

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. O imagine interactivă în care vizitatorii tăi sunt direct implicați va fi mult mai de impact.

Câștigi teren în fața concurenței cu ajutorul unei prezentări video 360º. Utilizatorii vor fi absolut fascinați. Totodată îți vei crește impactul, încrederea și notorietatea.

Indiferent dacă ești managerul unui hotel, cafenele sau pur și simplu îți dorești să promovezi un loc anume. Cu ajutorul unui video 360º vei câștiga mult mai multă încredere.

Filmări 360º grade servicii video Timisoara - Tur virtual 360 pentru afacerea ta.

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit în mediul online. Video-urile sau filmările noastre 360º (grade) le vor prezenta clienților sau publicului tău imagini interactive și de calitate. Cu ajutorul unui tur virtual 360º vei reuși să prezinți afacerea ta în cel mai realist mod posibil. Ai oportunitatea să incurajezi participarea activă a vizitatorilor tăi virtuali pe care sigur îi vei convinge să te viziteze. 

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca serviciile noastre profesionale pentru crearea conținutului video 360º te vor ajuta să câștigi:

Filmări 360º grade servicii video Timisoara .

Cum funcționează colaborarea cu noi?

Știm cât de importantă este fiecare colaborare alături de clienții noștri.
Îți prezentăm pașii
pentru crearea unei experiențe pozitive și realizarea unui video 360º interactiv și de calitate.

Filmări 360º grade servicii video Timisoara , Video 360, Servicii profesionale videograf , filmari Timisoara.

Solicită oferta!

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să discutăm despre afaceri la un alt nivel.

Scroll to Top