Tur virtual 360 - Creare tur virtual 360 , panorama 360 , Foto Video Timisoara , Fotograf 360 Timisoara, Tur virtual Horeca, Imobiliare, Tur virtual 3D , creare tur virtual muzee

Tur virtual 360º / Creare Video 360º grade

SUNTEM CREATIVI INOVATIVI DEDICATI

Crearea unui Tur virtual 360º sau a unui Video 360º (grade) devin tot mai populare, pe măsură ce tehnologia avansează. O astfel de producție video este de obicei realizată cu o cameră video specială, ce are cel puțin două obiective, adică două camere. Imaginea capturată de cele două – sau mai multe camere – este transformată prin procesare software într-un Tur virtual 360º  sau o producție video 360º.

Pentru urmăritori, un tur virtual 360º sau o producții video 360º au un impact deosebit. Posibilitatea de a urmării un tur sau o filmare în care să poți singur sa schimbi perspectiva a ceea ce urmărești a devenit populară prin  intermediul jocurilor video. De asemenea a fost și mai mult popularizată prin intermediul Google Street View. Acest gen de tur virtual sau de video încurajează participarea activă a urmăritorilor. Conform statisticilor, are de 3 ori mai multe vizionări repetate și de trei ori mai multe comentarii decât o fotografie sau un video obișnuit. Experiența de a urmări un astfel de tur sau video este una captivantă, privitorul simte că face parte din acel cadru. Platformele cele mai populare pentru video live sunt YouTube 360º și Facebook 360º.

Tur virtual 360º / producție video 360º pentru companii, horeca, hoteluri, restaurante: 

  • Tur virtual video interactiv 360º . Fie că e vorba de un magazin sau de prezentarea unui complex rezidențial, un tur virtual 360º  sau chiar un video interactiv 360º poate să prezinte potențialilor clienți sau parteneri o privire de ansamblu asupra evenimentului sau locației respective.
  • Filmarea unui eveniment. Cu aplicație diversă, de la conferințe, evenimente corporate, la concerte sau spectacole diverse, filmarea video 360º la astfel de evenimente permite urmăritorilor să fie participanți activi la eveniment.
  • Promovarea unei destinații turistice cu ajutorul unui  tur virtual video interactiv 360º .
  • Companiile de turism apelează tot mai mult la această metodă pentru a prezenta clienților locațiile ce urmează a fi vizitate, hotelurile sau restaurantele din respectiva zonă.
  • Realizarea de clipuri scurte. Pot fi create clipuri ce prezintă o poveste a unui produs realizat de o companie.
  • Vlog video 360º. Are același rol ca un vlog obișnuit, dar datorită acestei modalități diferite de prezentare impactul asupra audienței este mai mare.

Filmări 360º grade servicii video Timisoara

Filmări 360º grade servicii video Timisoara . Producțiile noastre video dedicate afacerii tale! Video tur 360º grade interactiv.

De ce ai nevoie un Tur virtual 360º sau un video 360º?

UN TUR VIRTUAL 360º este într-adevăr o provocare pentru clienții sau publicul cui te adresezi. Crește-ți impactul asupra lor cu ajutorul serviciilor noastre.

NOTORIETATE

Peste 75% dintre clienții tăi vor fi fascinați dacă vor interacționa cu un video 360º (grade) pe care-l poți prezenta pe propriul website sau canal de YouTube.

IMPACT

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. O imagine interactivă în care vizitatorii tăi sunt direct implicați va fi mult mai de impact.

SUCESS

Cu ajutorul unui Tur virtual 360º sau a unui Video 360º poți câștiga teren in fata coocurentei tale. Vei fi mult mai in pas cu digitalizarea afacerii.

INTERACȚIUNE

Indiferent dacă ești managerul unui hotel, cafenele sau pur și simplu îți dorești să promovezi un loc anume. Cu ajutorul unui tur virtual sau al unui video 360º vei câștiga mult mai multă încredere.

Filmări 360º grade servicii video Timisoara - Tur virtual 360 pentru afacerea ta.

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit în mediul online. Tururile noastre virtuale 360º (grade) le vor prezenta clienților sau publicului tău imagini interactive și de calitate. Cu ajutorul unui tur virtual 360º sau chiar al unei producții video vei reuși să prezinți afacerea ta în cel mai realist mod posibil. Ai oportunitatea să încurajezi participarea activă a vizitatorilor tăi virtuali pe care sigur îi vei convinge să te viziteze. 

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca serviciile noastre de crearea a unui Tur virtual 360º sau a unui Video 360º sunt menite să îți facă vizibilă afacerea în mediul online. 

TIMP

Lăsând problema realizării unui Tur virtual 360º sau a unui Video 360º in seama noastră te vei bucura de timp și vei putea să-ți promovezi afacerea.

BANI

Realizarea sau crearea unui Tur virtual 360º sau a unui Video 360º este costisitor și necesită echipamente scumpe. Economisești bani apelând la serviciile noastre.

VIZIBILITATE

Vei avea partea de cea mai inedită vizibilitate în mediul online. Un Tur virtual 360º sau a unui Video 360º te va propulsa vizual iar clienții tăi vor interacționa cu compania ta diferit.

Ai nevoie de un Tur virtual sau un Video 360 ?

Telefon:

0721 758 558

WhatsApp

0721 758 558

Email

office@vivoproduction.ro

Adresă

Timișoara, România

Scroll to Top