transmisii video live

Transmisii video live streaming Timisoara

Transmisii video live streaming Timisoara – Servicii video profesionale.

Transmisiunile video live (live streaming) se referă distribuirea unui flux video în timp real prin intermediul Internetului. Distribuirea fluxului video se poate face prin intermediul platformelor Facebook, Youtube etc.

În cazul transmisiunilor live profesioniste se folosesc camere video sau mirrorless ce oferă o calitate ridicată a imaginii. Semnalul acestora ajunge la un mixer video – de exemplu Black Magic ATEM Television Studio. Avantajul acestuia este că permite folosirea mai multor camere ce filmează din unghiuri diferite. Prin intermediul mixerului se poate schimba transmisiunea cărei dintre camere ajunge la urmăritori. Întreaga transmisiune este și înregistrată, astfel încât să poată fi urmărită ulterior sau să se poată realiza un scurt montaj video cu cele mai importante momente ale evenimentului. Calitatea imaginii și a sunetului rezultată în urma folosirii acestor echipamente este net superioară față de cazul în care se folosește un telefon pentru transmisiunea live.

Acest gen de producție este ideal pentru evenimente diverse precum conferințe, evenimente corporate, concerte sau alte spectacole, teatru. De asemenea poate fi folosit pentru interviuri video sau podcast.  Poate fi folosit și pentru a răspunde în timp real întrebărilor scrise de urmăritori ca și comentarii la transmisiune. Se știe că o transmisiune video live are o audiență mult mai ridicată decât o înregistrate video obișnuită. Publicul urmăritor simte că este prezent la evenimentul transmis și crede ceea ce se întâmplă este realitatea. În felul acesta audiența nu mai reprezintă doar niște privitori pasivi la eveniment, ci participă activ la ce se întâmplă.

Principalele avantaje ale transmisiunilor video live sunt:

  • Încurajează transparența și crește încrederea urmăritorilor în brand-ul companiei care organizează transmisiunea. De exemplu, prezentarea unor momente reale și needitate din activitatea unei companii, crește încrederea clienților în respectiva companie.
  • Sunt eficiente ca și cost. Până nu demult, era nevoie de televiziuni pentru a ajunge la publicul urmăritor. Odată cu dezvoltarea Internetului și cu apariția unor platforme de transmisiuni live precum Youtube sau Facebook, costurile pentru a ajunge la audiență au scăzut.
  • Încurajează implicarea urmăritorilor. Aceștia pot comenta la transmisiune sau o pot aprecia sau o pot distribui mai departe. Un raport Facebook arată că oamenii comentează de până la zece ori mai mult la o transmisiune video live, decât la o postare video obișnuită.

Fotografie comerciala produs

De ce ai nevoie de servicii video live streaming profesionale ?

Publicul tău merită să vadă un conținut video de calitate. Iată ce ai de câștigat:

Un eveniment, conferință sau emisiune îți poate aduce cu până la 75% mai multă notorietate brandului tău datorită prezenței tale online.

Cercetările au demonstrat ca 65% din populația lumii este vizuală. Un live streaming captivant îți va aduce 100% un impact pozitiv.

Cu ajutorul unei transmisiuni video de calitate și un conținut vizual atractiv, poți câștiga teren față de concurența ta directă.

Șansele de comunicare cu publicul sau clienții companiei tale pot crește cu până la 70% datorită interacționării cu aceștia.

Transmisii video live streaming Timisoara - Servicii profesionale video pentru companii

Vrei să vezi ce facem?

Te ajutăm să fi diferit în mediul online dar mai ales să interacționezi diferit cu publicul tău. Serviciile noastre și experiența noastră îți garantează succesul unei transmisiuni video de live streaming.  Afacerea ta poate să convertească mult mai rapid implicând direct publicul țintă. Acum a venit momentul să treci la următorul nivel și să fii prezent acolo unde sunt clienții tăi.

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru ca întreaga echipă și serviciile noastre te vor ajuta să câștigi:

Transmisii video live streaming Timisoara - Servicii profesionale video pentru companii

Cum funcționează colaborarea cu noi?

Știm cât de importantă este fiecare colaborare alături de clienții noștri.
Îți prezentăm pașii
pentru crearea unei experiențe pozitive și realizarea unei transmisii reușite și de impact.

Transmisii video live streaming Timisoara - Servicii profesionale video pentru companii

Solicită oferta!

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să discutăm despre afaceri la un alt nivel.

Scroll to Top