SERVICIILE NOASTRE

Servicii foto video Comerciale

Servicii foto video Comerciale – Vivo Production Timișoara . Studio Foto – Video Timisoara . Fotografie de produs. Fotografie corporate. Fotografie Business. Servicii video și producții 360 grade. Video conferințe. Transmisiuni video live streaming. Fotografie si Filmari Concerte. 

Servicii foto video Comerciale, Fotograf de produs Timisoara, Fotografie comerciala de produs, studio Foto Timisoara

Fotografie de produs

Realizăm fotografii de produs care au drept scop acela de a prezenta un produs cât mai bine posibil. Ținen cont că tot mai multe produse se vând online. Știm că o fotografie de produs bună, ce prezintă produsul într-un mod atrăgător pentru clienți, poate să reprezinte diferența între a vinde sau a nu vinde. Noi realizăm fotografiile de produs care vând.

Servicii foto video Comerciale, Studio Foto Timisoara - Fotograf profesionist

Fotografia culinară

Suntem determinați să realizăm fotografii culinare atractive care să prezinte mâncarea ca fiind apetisantă și proaspătă. Folosim lumini de studio profesioniste. Gama de fotografii realizate variază de la cele simple, cu fundal alb sau transparent, până la aranjamente complexe prin care spunem povestea acelui preparat.

Servicii foto video Comerciale pentru firme Timisoara

Studio Foto Timisoara - Fotograf profesionist

Fotografia imobiliara

Știm ca fotografiile imobiliare bune vând sau închiriază o proprietate. Din acest motiv folosim echipamente potrivite și tehnici de fotografiere adecvate pentru a pune într-o lumină favorabilă imobilul fotografiat. Suntem atenți atât la redea prin imagini ansamblul interior și exterior a proprietății, dar și la a surprinde unele detalii semnificative.

Servicii foto video Comerciale, Studio Foto Timisoara - Fotograf profesionist

Evenimentele corporate / business

Fotografiile și materialele video realizate de noi au drept scop promovarea companiei, a brand-ului, produselor și serviciilor oferite de aceasta. De asemenea, realizăm documentarea diferitelor evenimente organizate de clienții noștri. Producem conținut vizual pentru newsletter sau campaniile de marketing punând în valoare identitatea și interesele companiei.

Servicii foto video Comerciale

Servicii Fotografie fashion moda, Studio Foto Timisoara - Fotograf profesionist

Fotografia fashion / de modă

Înțelegem că o fotografia de modă are drept scop să prezinte hainele sau diversele accesorii. Fie cu scopul de a fi documentate, fie pentru a facilita vânzarea acestora. Pentru aceasta este nevoie să existe o colaborare eficientă între client, fotograf, model și stilist. Datorită experienței în domeniu, știm să realizăm fotografiile care să pună în valoare produsele prezentate.

Fotografie concert evenimente spectacole, Timisoara servicii Foto, Timisoara 2021, Capitala culturala, Servicii foto evenimente culturale si spectacole

Fotografie si video pentru concerte

Având o experiență îndelungată în realizarea de fotografii pentru concertele și evenimentele artistice, suntem pregătiți să obținem cele mai bune imagini posibile. Indiferent de condițiile întâlnite. Dispunem de echipament de ultimă generație, atât pentru a realiza fotografii de calitate, cât și pentru a înregistra diverse evenimente la o calitate ridicată.

Servicii foto video Comerciale

Fotografie imobiliara Timisaora, Fotografie real estate pentru case, apartamente, garsoniere, fotografii pentru agentie imobiliara, fotograf imobiliare, fotografie interor, fotograf airbnb

Video 360

Filmările 360 grade pot fi un mod bun pentru clienți de a explora o locație fără să se deplaseze la fața locului. Realizăm astfel de filmări la o rezoluție ridicată, cu ajutorul cărora să se creeze o senzație de imersiune a privitorului în locația filmată.

Editare Foto / Video

Atât editarea foto, cât și montajul video sunt extrem de importante pentru o companie ce dorește să fie de succes în business. Editarea foto și montajul video reprezentă unul dintre factorii cheie în prezența acesteia atât în mediul online cât și în cel offline.

Solicită oferta!

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să discutăm despre afaceri la un alt nivel.

Scroll to Top