Fotografii vinuri pentru Pivnițele Birăuaș

Table of Contents

Fotografii vinuri excepționale pentru crama ”Pivnițele Birăuaș”

Fotografii vinuri realizate de către fotografii noștri experți pentru crama din podgoria Miniș-Măderat. O stilă de vin merită sa fie fotografiată pentru a fi se putea vinde.

Pivnițele Birăuaș se bucură acum de fotografii calitative pentru vinurile produse de ei . Știm cu toții că este una dintre cramele românești remarcabilă. Cunoscătorii i-au acordat titlul de cramă premium. Calitatea și savoarea vinurilor dar mai ales faptul că sunt produse în ediție limitată ne-au cucerit pe toți. Fotografierea a fost într-adevăr o provocare pentru noi dat fiind faptul că fotografia de produs , este extrem de dificilă din punct de vedre tehnic. În cele ce urmează ne bucurăm să vă prezentăm câteva dintre fotografiile simple dar și compozițiile realizate de Vivo Production.

Sticlele de vin fotografiate pentru magazin online

Atunci când o afacere prosperă are un magazin online precum sunt Pivnițele Birăuaș este absolut vital să publice fotografii de calitate cară să-l convingă pe client să cumpere. Echipa Vivo Production s-a ocupat de acest aspect realizând fotografiile sticlelor de vin cu mare atenție și răbdare.

Chiar în inima “arealului viticol D.O.C.MINIS, producătorul de vinuri premium a pus preț pe calitate și unicitate fiind una dintre cele mai vechi firme comerciale de vin fiind premiate la Londra, Polonia și Budapesta.

Ne-am bucurat să fotografiem sticlele care îmbuteliază savoarea vinurilor precum: Cabernet Sauvignon, Burgund sau Pinot Noir din colecții 2003-2016. Toate mai apoi prezentate în cadrul ”Vinurile noastre” de către crama de la Miniș.

Fotografii vinuri totul despre tehnică și imaginea comercială

Acum că ai aflat istoria celei mai renumite crame de la Miniș, aș vrea să-ți vorbesc puțin despre fotografierea unei sticle de vin. Sunt convins că este una dintre cele mai grele provocări vorbind aici în special de lumina care trebuie folosită pentru a scoate în evidență sticla în sine. Noi am mers fotografierea fiecărei sticle pe fundal alb, pornind de la ideea evidențierii produsului dar mai ales a etichetei acestuia. In general fotografierea oricărui alt produs este relativ simplă, însă aici vorbim de reflexii dat fiind faptul că într-o sticlă de vin neagră totul se reflectă iar riscul să vezi tot studio-ul , aparatura și stavele blițurilor este inevitabil. Tocmai de aceea am folosit un cort foto cu două blițuri laterale cu softbox + un blitz pentru fundal. Vrei să vezi cum ai ieșit fotografiile? Iți prezentăm mai jos câteva dintre acestea.

Distribuie acest aricol dacă ți-a plăcut

Citește si alte articole
Scroll to Top