EDITARE FOTO - VIDEO

Servicii Editare Foto Montaj Video Profesional

Servicii Editare Foto Montaj Video Profesional.

Pentru o companie ce dorește să fie de succes în business, editarea foto și montajul video poate reprezenta una din modalitățile prin care face pași spre țelul propus. Dacă contractul cu firma ce oferă serviciile foto-video include și partea de realizare a fotografiilor și a materialelor video, cel mai probabil că aceasta va realiza în mod profesionist și partea de editare și montaj. Însă sunt și cazuri în care nu a fost realizat un astfel de contract, iar fotografiile și filmările au fost realizare de unul dintre angajați. Sau există mai multe fotografii și materiale video de la diverse evenimente ce trebuie pregătite să arate cât mai bine pentru publicare sau o campanie de marketing. În aceste cazuri serviciile de editare foto și montaj video sunt potrivite.

Dar ce înseamnă ”editare foto și montaj video”? O să le prezentăm pe rând. 

Editare foto profesională

Editarea foto presupune corectarea imaginilor astfel încât să arate cât mai natural posibil. În primul rând se fac corecții de luminozitate, astfel încât imaginea să fie expusă corect. Urmează apoi corecțiile de culoare, ce au drept scop de a obține culori cât mai apropiate de realitate. De asemenea se corectează perspectiva imaginii, încadrarea, claritatea sau contrastul. În final, daca este nevoie, se poate redimensiona imaginea la o anumită rezoluție, conform cerințelor echipei de marketing. La cerere se poate aplica și un logo pe fotografie.

Montaj video profesional

Montajul video poate să prezinte diferite aspecte. De exemplu, poate să însemne realizarea unul filmului documentar a unei conferințe. Editorul video analizează materialele filmate în timpul evenimentului, selectează părțile cele mai importante (de multe ori, e nevoie ți de comunicare cu cineva din cadrul companiei) și realizează un film din ele, cu tranziții între cadre și text adăugat acolo unde e cazul. Editarea video însă, poate însemna și crearea unui clip video scurt, pentru a prezenta cele mai importante momente ale unui eveniment. Acesta poate fi realizat cu muzica pe fundal sau cu sunetul original. Acest clip poate fi postat apoi pe rețelele de socializare sau pe website-ul companiei pentru a genera audiență.

În concluzie, atât editarea fotografiile, cât și montajul video sunt una din cheile pentru a genera conținut online de calitate, care să fie apreciat de clienții și partenerii unei companii și care sa duca un business spre succes.

Servicii Editare Foto Montaj Video Profesional

Servicii Editare Foto Montaj Video Profesional - Servicii foto video.

Vrei să vezi ce facem?

Iată câteva exemple:

De ce să alegi serviciile noastre de editare Foto Video?

Pentru că te vom ajuta să câștigi:

Servicii Editare Foto Montaj Video Profesional

Solicită oferta!

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să discutăm despre afaceri la un alt nivel.

Scroll to Top